Promenadeorkestret Lauseniana

Velkommen til Promenadeorkestret Lausenianas hjemmeside. Er du interesseret i vide mere om orkestret, som også er kendt under navnet Slyngelorkestret, kan du klikke på fanebladet Om Orkestret.

Vi spiller en række nytårskoncerter i januar måned. I højre side under Information kan du se hvor og hvornår vi spiller, programmet for koncerterne samt læse anmeldelser af tidligere afholdte koncerter.

Har du spørgsmål til orkestret kan du finde kontaktinformationer ved at klikke her.


Solister ved nytårskoncerterne 2016

Ved nytårskoncerterne i 2016 har Slyngelorkestret den fornøjelse at præsentere hele to solister, nemlig de to tenorer Thomas Peter Koppel og Jonathan Koppel.

Thomas Peter Koppel
er ud af den musikalske Koppel-familie og stod allerede på scenen som 8-årig i Gianni Schicchi på Sydney-Operaen.
Den egentlige debut fandt sted i 1994 som Tamino i Tryllefløjten med Det Unge Operacompagnie.
Han har været ansat på Det Kgl. Teater i over to årtier og fra den lange række på over 40 såvel lyriske som mere buffo-orienterede partier bør nævnes Nick i Tjenerindens Fortælling, Tomas i Under Himlen, Antonio i Stormen, Alfred i Flagermusen og Grev Almaviva i Barberen i Sevilla. På Det Ny Teater igen Alfred og senere Camille de Rosillon i Den Glade Enke. Adskillige uropførelser, senest i 2012 i titelrollen som Angelo.
Thomas har en rig koncertvirksomhed overalt i Danmark og er at finde på flere cd-udgivelser, senest Passione, indeholdende en række italienske slagere bl.a. hans eget opus, La mia canzon´.
Han stod for operette-collagen Hjerter i Valsetakt, søsatte den populære Operettebåd ved Copenhagen Opera Festival og er nu medstifter af OperetteKompagniet, der netop har haft premiere på dets første produktion, Csárdásfyrstinden, på Hofteatret i København.

Thomas Peter Koppel

Jonathan Koppel
Jonathan Koppel har netop afsluttet sin bachelor i sang fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og er nu bosat i Wien, hvor han fortsætter sine studier.
Han er søn af Thomas og også han stod tidligt på de skrå brædder med sin medvirken som Cio-Cio Sans lille dreng i Madame Butterfly på Det Kgl. Teater.
På Øresunds-Operaen indtog han rollen som Gastone i La Traviata, med OperetteKompagniet var han Feri i Csárdásfyrstinden, ved Copenhagen Opera Festival 2015 optrådte han hele 4 gange, bl.a. live i den TV-transmitterede finalekoncert, og indenfor oratorie-litteraturen er det blevet til f.eks. Händels Messias og Mozarts såvel Requiem som Kroningsmesse. Jonathan giver jævnligt Lied-aftener og så medvirkede han i Frederiksberg Kommunes velgørenhedskoncert for Verdens Flygtninge under protektor Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary.
Jonathan modtog fornylig Børge Schrøder og Hustru Herta Finnerups Musiklegat.

Jonathan Koppel

 

 

 

Information

Koncerter »
Se hvor og hvornår Slyngelorkestret spiller.

Koncert Program »
Se hvilke numre Slyngelorkestret spiller.

Anmeldelser »
Læs hvad pressen har skrevet om Slyngelorkestret.

PR Materiale »
Download PR materiale om Slyngelorkestret.

 

 

Promenadeorkestret Lauseniana

... også kendt som Slyngelorkestret