Promenadeorkestret Lauseniana

Velkommen til Promenadeorkestret Lausenianas hjemmeside. Er du interesseret i vide mere om orkestret, som også er kendt under navnet Slyngelorkestret, kan du klikke på fanebladet Om Orkestret.

Vi spiller en række nytårskoncerter i januar måned. I højre side under Information kan du se hvor og hvornår vi spiller, programmet for koncerterne samt læse anmeldelser af tidligere afholdte koncerter.

Har du spørgsmål til orkestret kan du finde kontaktinformationer ved at klikke her.


Solist 2019: Cassandra Lemoine

Ved nytårkoncerterne i 2019 har Slyngelorkestret fornøjelsen af at præsentere sopranen Cassandra Lemoine som solist.

Cassandra Lemoine

Cassandra Lemoine, oprindeligt fra Canada, er uddannet ved Opera Akademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Hun debuterede i 2017 på Det Kongelige Teater som Papagena i Mozarts Tryllefløjten. I år spiller Cassandra hovedrollen Christine Daaé i Andrew Lloyd Webber’s The Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

Cassandra optræder ofte med de store oratorier og solokantaterne af Händel og Bach. Hun har været solist med Concerto Copenhagen og Camerata, og hun samarbejder ofte med Peter Spissky og Camerata Øresund.

Cassandra optræder også uden for landets grænser. I 2018 var hun solist i USA på Bethlehem Bach Festival, hvor hun var med til at indspille Händels Ode on St Cecilia’s Day og Bach’s Cantata 21 med Analekta Records.

Du kan læse meget mere om Cassandra Lemoine på hendes engelske hjemmeside www.cassandralemoinesoprano.com.

 

 

 

Information

Koncerter »
Se hvor og hvornår Slyngelorkestret spiller.

Koncert Program »
Se hvilke numre Slyngelorkestret spiller.

Anmeldelser »
Læs hvad pressen har skrevet om Slyngelorkestret.

PR Materiale »
Download PR materiale om Slyngelorkestret.

 

 

Promenadeorkestret Lauseniana

... også kendt som Slyngelorkestret