Promenadeorkestret Lauseniana

Velkommen til Promenadeorkestret Lausenianas hjemmeside. Er du interesseret i vide mere om orkestret, som også er kendt under navnet Slyngelorkestret, kan du klikke på fanebladet Om Orkestret.

Vi spiller en række nytårskoncerter i januar måned. I højre side under Information kan du se hvor og hvornår vi spiller, programmet for koncerterne samt læse anmeldelser af tidligere afholdte koncerter.

Har du spørgsmål til orkestret kan du finde kontaktinformationer ved at klikke her.

Solist 2015: Gitta-Maria Sjöberg


Sopran Gitta-Maria
Foto: Søren Kaas Classon

Som solist ved nytårskoncerterne i 2015 kan Slyngelorkestret med stolthed præsentere sopranen Gitta-Maria Sjöberg. Gitta-Maria Sjöberg er med sin exceptionelle stemme blevet hyldet som gæstesolist i store dele af verden. 
Hendes store repertoire omfatter hovedroller som Aida, Tosca, Amelia, Desdemona, Tatjana, Jenufa, Sieglinde, Madame Lidoine, Hanna Glavari og Madama Butterfly.

Hendes rolletolkning af Emilia Marty i Janácek’s "Sagen Makropulos", som hun sang i Düsseldorf, København og Stockholm, førte til at hun blev kåret til årets sanger 2000 af ledende tyske aviser. For at hædre hende, som en af Danmarks største kunstnere er Gitta-Maria blevet udnævnt til Ridder af Dannebrogsordenen 1. grad. 

Du kan læse meget mere om Gitta-Maria på hendes website:
http://www.gittamaria.com/

 

 

Information

Koncerter »
Se hvor og hvornår Slyngelorkestret spiller.

Koncert Program »
Se hvilke numre Slyngelorkestret spiller.

Anmeldelser »
Læs hvad pressen har skrevet om Slyngelorkestret.

PR Materiale »
Download PR materiale om Slyngelorkestret.

 

 

Promenadeorkestret Lauseniana

... også kendt som Slyngelorkestret