Promenadeorkestret Lauseniana

Velkommen til Promenadeorkestret Lausenianas hjemmeside. Er du interesseret i vide mere om orkestret, som også er kendt under navnet Slyngelorkestret, kan du klikke på fanebladet Om Orkestret.

Vi spiller en række nytårskoncerter i januar måned. I højre side under Information kan du se hvor og hvornår vi spiller, programmet for koncerterne samt læse anmeldelser af tidligere afholdte koncerter.

Har du spørgsmål til orkestret kan du finde kontaktinformationer ved at klikke her.


Solist ved nytårskoncerterne 2018: Frederik Rolin

Det er med største fornøjelse at Slyngelorkestret kan byde velkommen til Frederik Rolin som solist ved nytårskoncertene i 2018.

Frederik Rolin

Frederik Rolin er uddannet hos Kirsten Buhl Møller ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og studerer nu på Operaakademiet i København.

Han har blandt andet medvirket i Ravels opera L’enfant et les Sortileges på DKDM og har sunget “Schaunard” i La Bohème med Opera Frederiksberg. I sommeren 2013 sang han partiet “Baron Douphol” i La Traviata. I 2014/15 var han “Havmanden” i Hilda Sehesteds Agnete og Havmanden, solist i Faurés Requiem i Malmø og sang “Fyrst Yamadori” i Det Kongelige Teaters turnéudgave af Puccinis Madame Butterfly. Frederik Rolin har flere gange været solist i flere danske værker såsom Nielsens Fynsk Forår og Gades Elverskud. I 2015 sang han “Angelotti” i Tosca med GuidOpera. Han har desuden optrådt med sange af Carl Nielsen ved adskillige koncerter i Danmark, Norge og Portugal. I 2016 medvirkede han ved Aalborg Opera Festival, Opera på Grænsen, Klassisk Lillesand (Norge), Opera på Stranden, som “Marullo” i GuidOperas opførelse af Rigoletto, som “Christophoro” i operaen Querini på Røst i Nordnorge samt i Händels Messias i Malmø. I 2016 modtog Frederik talentprisen fra Léonie Sonnings musikfond.

I 2017 kan Frederik Rolin bl.a. opleves i OperaAkademiets udgave af Brittens Rape of Lucretia på Det Kongelige Teater i rollen som “Tarquinius” og i Mozarts Cosi fan Tutte som “Guglielmo”.

 

 

 

Information

Koncerter »
Se hvor og hvornår Slyngelorkestret spiller.

Koncert Program »
Se hvilke numre Slyngelorkestret spiller.

Anmeldelser »
Læs hvad pressen har skrevet om Slyngelorkestret.

PR Materiale »
Download PR materiale om Slyngelorkestret.

 

 

Promenadeorkestret Lauseniana

... også kendt som Slyngelorkestret