Promenadeorkestret Lauseniana

Velkommen til Promenadeorkestret Lausenianas hjemmeside. Er du interesseret i vide mere om orkestret, som også er kendt under navnet Slyngelorkestret, kan du klikke på fanebladet Om Orkestret.

Vi spiller en række nytårskoncerter i januar måned. I højre side under Information kan du se hvor og hvornår vi spiller, programmet for koncerterne samt læse anmeldelser af tidligere afholdte koncerter.

Har du spørgsmål til orkestret kan du finde kontaktinformationer ved at klikke her.


Solist i Haderslev den 29. marts:

Frederik Päevatalu Rolin (baryton)

Den unge baryton Frederik Päevatalu Rolin er ved at færdiggøre sit 3. år som sangstuderende på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor i sang Kirsten Buhl Møller.  Selvom Frederik stadig er under uddannelse, har han sunget op til flere operaroller, og er allerede en efterspurgt lied- og koncertsanger.

Han har blandt andet medvirket i Ravels opera ”L’enfant et les Sortileges” på konservatoriet i København og i Puccinis ”La Bohème” som Schaunard med Frederiksberg Opera. I sommeren 2013 sang Frederik rollen som Baron Douphol i Førde, Norge, hvor Åmot Operagård opførte Verdis ”La Traviata”.

I 2014 medvirker han blandt andet i Puccinis ”Madame Butterfly” som Fyrst Yamadori i Det Kongelige Teaters turnéudgave af operaen.

 

 

Information

Koncerter »
Se hvor og hvornår Slyngelorkestret spiller.

Koncert Program »
Se hvilke numre Slyngelorkestret spiller.

Anmeldelser »
Læs hvad pressen har skrevet om Slyngelorkestret.

PR Materiale »
Download PR materiale om Slyngelorkestret.

 

 

Promenadeorkestret Lauseniana

... også kendt som Slyngelorkestret